Esküvői ajándék doboz robbanó doboz meglepetés doboz kreatív fotóalbum matrica Fo U7D6

283421955351

Új termék

Sokszínű, fantáziádat serkentő, ötletes meglepit készíthetsz belőle, ráadásul nagyon személyessé varázsolhatod.

Bővebb leírás

-11 / 128 / Gyorsan Fogyó termék

1 121 Ft‎

-65%

3 204 Ft‎

Egyéb infó

Meglepetés doboz nászajándékba - különleges alkalmakra - Egyedi kézműves ajándékokhoz

Egyszerűen is ajándékozhatsz nagyszerűt!

Ha kifogytál az ötletekből, hogy kit milyen ajándékkal lepj meg és fontos, hogy ne kerüljön csillagászati összegekbe se, akkor ajánlom figyelmedbe webáruházunk dobozkáját. Sokszínű, fantáziádat serkentő, ötletes meglepit készíthetsz belőle, ráadásul nagyon személyessé varázsolhatod. Az ára pedig szinte nevetségesnek mondható.

Az ajándékozás rosszul sülhet el, biztos kerültetek már ilyen helyzetbe: akár ajándékozott, akár ajándékozók voltatok. Nem találtátok el a színt, méretet, sőt magát a meglepi tárgyát sem. Vagy nektek kerekedett ki a szemetek hirtelen, amikor kibontottátok a nektek szánt meglepit és gyorsan megpróbáltatok mosolyt erőltetni az arcotokra. Nos, ezzel az egyszerű, de nagyszerű ajándékdobozkában nem csalódtok majd!

Az ajándékozás kellemes érzést kelt mindenkiben. A gondosan becsomagolt tárggyal jó adag szeretetet vagy barátságot is átnyújtunk. Emlékezzünk csak a gyerekkori karácsonyokra és a varázsra, amelyet a feldíszített fa és az alatta sorakozó meglepetések jelentettek! A legtöbbünk számára ezek a legszebb gyerekkori emlékek közé tartoznak, hiszen a meghittség és a szeretet jelképei voltak.


Alkalom: Esküvő, Eljegyzés, Szülinapi buli, Parti,Valentin nap
Megjegyzés: Nyomtass ki vagy hivass elő pár kedves fotót a dobozhoz, vágj ki színes lapokból mintákat és rögzítsd ragasztóval az így elkészült kollázst! Ezek után nincs más dolgod, mint egyszerűen összehajtogatni és átadni az ünnepeltnek! A doboz felhasználása határtalan! Belerakhatsz személyes üzeneteket, rögzíthetsz a közepébe egy ajándékdobozt vagy akár egy kézzel készített tárgyat is. Írhatsz bele személyes üzeneteket vagy belehelyezhetsz kisebb ajándékot is, ami majd egyszerűen "kirobban", amikor leveszi az ünnepelt a doboz tetejét. Varázsold egyedivé és lepd meg vele szeretteidet!
Szín: Fekete
Anyaga: papír
Összehajtott doboz mérete: 12cm x 12cm x 12cm
Doboz mérete kihajtva: 36cm x 36cm

30 egyéb termék a kategóriából: