Kategóriák

  • Cikkek ( 47 )

Tegyük szórakoztatóbbá a maszkviselést gyerekünk számára!

A szülőket is új szituációba kényszerítette a koronavírus hatására kialakult helyzet. Nem elég eligazodni a mindennapi változás ... Tovább..
Nov 28, 2020

A szem a lélek tükre - a mondást erősíti a szájmaszk viselése

... Tovább..
Nov 28, 2020

Válságban a kapcsolatod? Mentsd meg!

Amikor szerelmesek leszünk, csodálatosan érezzük magunkat. Örökké szeretni fogjuk egymást, a mi szerelmünk kivételes, nem hasonlí ... Tovább..
Nov 28, 2020

A szövetmaszkok előnye

A napjainkban tomboló koronavírus járvány miatt az óceánok szennyezettsége megnövekedett az egyszer használatos, eldobható szájma ... Tovább..
Nov 27, 2020

Sportember vagy? Akkor ilyen szájmaszkot viselj!

Egyes sportolók és orvosok elutasítják, mások elfogadhatónak tartják sportolás közben a maszkviselést. Akár futásról, konditere ... Tovább..
Nov 27, 2020

Miért pont Ő?

Több tényező befolyásolja azt, hogy mi alapján választunk párt. A kémia mellet fontos, hogy a béke és a harmónia is jelen van, et ... Tovább..
Nov 27, 2020

Íme, a Föld legnagyobb karácsonyi fénye!

Tudtuk, hogy szinte minden évben Olaszország a legnagyobb karácsonyi fényáradat verseny „nyertese”? A „világ legnagyobb karácso ... Tovább..
Nov 26, 2020

Ettől Black Friday a Black Frida

Lassan hozzászokunk, hogy minden november a Black Friday reklámoktól zeng. Tele van reklámokkal a tévé, az internet, a kirakatok és a ... Tovább..
Nov 26, 2020

Ne adj teret a szárazságnak, ha lehet másképp is

Bármilyen hideg is van odakint, a friss levegőtől akkor sem szabad magunkat megfosztani. Ám a fűtési szezon a levegő szárazságát i ... Tovább..
Nov 26, 2020

Tudod hogyan kell télen sminkelni?

Ahogyan a bőrápolás is más minden évszakban, úgy a sminkelésre is máshogy kell tekinteni télen. Amire érdemes figyelni: A bőr ... Tovább..
Nov 25, 2020