Kategóriák

Új termékek

Már nem fáj a kezem, a cipőfűzőmet is be tudom kötni

Ti is voltatok már úgy, hogy mindennapi teendőiteket megnehezítette kezeitek vagy ujjaitok fájdalma? Egy egyszerű ebéd elkészítése is igazi tortúra, a számítógép billentyűzetének kezelése pedig egyenesen rémálom? Pár héttel ezelőtt nekem is voltak ilyen tüneteim, még elég frissen bennem él a tehetetlenség érzése. Az orvost egyelőre hanyagoltam ebben a vírusos időszakban, így maradt a neten való keresgélés az otthoni gyógymódokra.

 

Ti is tudjátok, hogy mennyi okosságokat és ostobaságokat olvas az ember fia-lánya ebben az elszabadult virtuális térben. A jobbnál-jobb és a baromira idegesítő tanácsok között végül rátaláltam egy kesztyűre. Jól olvasod, igen egy kesztyűre! Egy hete viselem és áldom az eszem, hogy nem rohantam azonnal az ortopédiára.vásárlás most

 

Nem csak a fájdalmamat enyhítette, hanem a bennem keringő feszültséget is oldotta. Különleges támogatást nyújt a hüvelykujj, az ujjak, a csukló és az ízületek számára, hiszen gyengéden összenyomja a nyomáspontokat. A fakanál megtartása, a cipőfűzőm bekötése és a laptopom billentyűzetének nyomkodása közben sem érzek már fájdalmat.

 

Az anyaga lélegzik, nem izzadok bele, hiába viselem egész nap. Ráadásul kényelmes! Ez a kompressziós kesztyű rugalmas, valóban enyhíti az ízületi gyulladás okozta kézfájdalmat és duzzanatot. Elősegíti a vérkeringést, ellazítja az izmokat és csökkenti a kéz fáradtságát. Ha fájdalmad már krónikus, az már nehezebb dió! Akkor covid ide, covid oda, nézesd meg szakorvossal!

vásárlás most



Dec 17, 2020