Piros kék fény hordozható lézer eszköz foltok tetoválások eltávolítására 110-240V

P112697

Új termék

Blue LED light, it has four gears of energy intensity and nine gears of working frequency. Its pulse width is short, it hardly produces light and heat effect, no damage to the undamaged tissue. It can directly break up dark pigment by powerful and rapid energy to achieve the goal of improving skin. With none harm or damage to skin tissue. It will ensure fewer treatment times and better treatment effects, more safe to apply. The product is wide applicable to customers, long-term use will ensure more obvious effect, it*s more durable and safe.
y intensity and nine gears of working frequency. Its pulse width is short, it hardly produces light and heat effect, no damage to the undamaged tissue. It can directly break up dark pigment by powerful and rapid energy to achieve the goal of improving skin. With none harm or damage to skin tissue. It will ensure fewer treatment times and better treatment effects, more safe to apply. The product is wide applicable to customers, long-term use will ensure more obvious effect, it*s more durable and safe.
y intensity and nine gears of working frequency. Its pulse width is short, it hardly produces light and heat effect, no damage to the undamaged tissue. It can directly break up dark pigment by powerful and rapid energy to achieve the goal of improving skin. With none harm or damage to skin tissue. It will ensure fewer treatment times and better treatment effects, more safe to apply. The product is wide applicable to customers, long-term use will ensure more obvious effect, it*s more durable and safe.
Feature:1. Short pulse width, hardly produce light and heat effect.
2. Powerful and rapid energy breaks up dark pigment directly.
3. Without any damage to skin tissue.
4. Fewer treatment times, better treatment effects.
5. Wide customer application range, more durable and safe.
Specifications:Picosecond Pen
Material: ABS, Electronic Component
Color: As Picture Shows
Plug Type: US
Voltage: 110-240V
Energy Intensity: 4 Gears
Working Frequency: 3 Gears
Operation method:General usage and precautions:1. Plug in the power, and the machine is energized, and the digital tube displays
2. Press the frequency mode select button to select the frequency, then set the output energy size
3. After setting, press the laser emission switch to output energy
4. During operation, wear protective glasses
5. keep the machine clean and avoid contact with other contaminants
6. No unauthorized operation of the hand
7. After use, please keep it prop

Bővebb leírás

-1 / 2 / Gyorsan Fogyó termék

10 276 Ft‎

-65%

29 359 Ft‎

Egyéb infó

lámpa LED, négy erőátviteli sebességgel és kilenc fokozat működési frekvenciával rendelkezik. Impulzusszélessége rövid, alig termel könnyű és hőhatást, nem sérül a sérült szövet. Az erőteljes és gyors energiával közvetlenül megoszthatja a sötét pigmentet, hogy elérje a bőr javításának célját. Semmiféle károsodás vagy sérülés a bőrön. Ez biztosítja a kevesebb kezelési időt és a jobb kezelési hatásokat, így biztonságosabb alkalmazni. A termék széles körben alkalmazható az ügyfelek számára, a hosszú távú használat nyilvánvalóbb hatást biztosít, tartósabb és biztonságosabb.
Az intenzitás és a kilenc sebességi működési frekvencia. Impulzusszélessége rövid, alig termel könnyű és hőhatást, nem sérül a sérült szövet. Az erőteljes és gyors energiával közvetlenül megoszthatja a sötét pigmentet, hogy elérje a bőr javításának célját. Semmiféle károsodás vagy sérülés a bőrön. Ez biztosítja a kevesebb kezelési időt és a jobb kezelési hatásokat, így biztonságosabb alkalmazni. A termék széles körben alkalmazható az ügyfelek számára, a hosszú távú használat nyilvánvalóbb hatást biztosít, tartósabb és biztonságosabb.
Az intenzitás és a kilenc sebességi működési frekvencia. Impulzusszélessége rövid, alig termel könnyű és hőhatást, nem sérül a sérült szövet. Az erőteljes és gyors energiával közvetlenül megoszthatja a sötét pigmentet, hogy elérje a bőr javításának célját. Semmiféle károsodás vagy sérülés a bőrön. Ez biztosítja a kevesebb kezelési időt és a jobb kezelési hatásokat, így biztonságosabb alkalmazni. A termék széles körben alkalmazható az ügyfelek számára, a hosszú távú használat biztosítja a nyilvánvalóbb hatást, tartósabbá és biztonságosabbá.
Funkció: 1. Rövid impulzusszélesség, aligha hoz létre fény- és hőhatást.
2. Az erőteljes és gyors energia közvetlenül felszabadítja a sötét pigmentet.
3. Bőrszövet sérülés nélkül.
4. Kevesebb kezelési idő, jobb kezelési hatások.
5. Széles vevői alkalmazási tartomány, tartósabb és biztonságosabb.
Műszaki adatok: Picosecond Pen
Anyag: ABS, Elektronikus alkatrész
Szín: Képként mutatja
Dugasztható típus: USA
Feszültség : 110-240V
Energia intenzitás: 4 sebességfokozat
Munkafrekvencia: 3 sebességfokozat Működési mód: Általános használat és óvintézkedések: 1. Csatlakoztassa a tápfeszültséget, és a készülék feszültség alatt van, és a digitális cső megjelenik
2. Nyomja meg a frekvencia üzemmód kiválasztó gombot a frekvencia kiválasztásához, majd állítsa be a kimeneti energia méretet
3. Beállítás után nyomja meg a lézerkibocsátó kapcsolót a kimeneti energiához
4. Működés közben viseljen védőszemüveget
5. tartsa tisztán a gépet, és ne érintkezzen más szennyeződésekkel
6. A kéz jogosulatlan kezelése
7. Használat után kérjük, tartsa azt prop

30 egyéb termék a kategóriából: