Futó sport mobiltelefon karpánt tok

P084675

Új termék

Features:Brand new and high quality
ght weight, comfortable, adjustable, and to keep the phone safe during operation
The face cover is made of a clear scratch resistant material enabling full navigational control during your activities without sacrificing touch screen sensitivity.
Equipped with a multi-position strap which allows for usage for different sizes. Adjust your necessary size with the durable Velcro straps.
Comes with slot for your earphone jack and at the bottom if you need to charge your device. Includes key hold slot.
Rear pocket allows for safe storage of ID, Credit Card, and Cash! Secure your device worry free and free your hands! Listen to your music with your hands free at your leisure or while you exercise.
Water-proof armband surface (side against the rain, the other a small amount of sweat.Cannot be used for swimming drifting bubble hot spring, etc)
Permeability is strong, washable, wear comfortable
Color: black, white, pink, dark blue, light blue, red
This Universal Cell Phone Armband will perfectly fit an iPhone 7 Plus and any mobile mobile device smaller than that.
Installation:Simply slip the phone in and out of the rear of the armband with the device facing towards the clear screen. The clear screen can be used to manipulate your mobile device while it is inside the armband
Package Included:1x Mobile phone arm band
NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.
P084675

Bővebb leírás

-5 / 12 / Gyorsan Fogyó termék

185 Ft‎

-65%

530 Ft‎

Egyéb infó

Legyen a legjobb futótárs

Te is a futás mellett döntöttél? Az ingyenes, hatékony testmozgás nemcsak a testet mozgatja meg, de az agyat is átkapcsolja. A stressztől való megszabadulás kulcsfontosságú fizikai egészségünk megtartása érdekében is. Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora távot és milyen idő alatt tettünk meg, a telefont érdemes magunkkal vinni. A különféle applikációk még a szívműködést is figyelemmel kísérik. Hogy ne zavarjon a mozgásban, a karodra csatolható mobiltelefontartó megadja számodra a fontos adatokat, ugyanakkor a futásban nem akadályoz.
Vidd magaddal a felügyelőd és a futótársad a karodon!

Teljesítmény: Új és kiváló minőségű, kényelmes, állítható, és a telefon biztonságos üzem közben tartása
Az arcvédő tiszta karcolásálló anyagból készül, amely lehetővé teszi a teljes körű navigációs ellenőrzést a tevékenysége során anélkül, hogy feláldoznánk érintőképernyős érzékenység.
Többállású hevederrel, amely különböző méretű használatot tesz lehetővé. Állítsa be a szükséges méretét a tartós tépőzáras pántokkal.
A fülhallgató aljzatához és alján található, ha fel kell töltenie a készüléket. Tartalmazza a kulcstartó nyílást.
A hátsó zseb lehetővé teszi az azonosító, a hitelkártya és a készpénz biztonságos tárolását! Biztosítsa a készüléket aggodalomtól mentesen és szabadon kezelje! Hallgassa meg zenéit kézzel szabadon vagy szabadidő alatt, vagy gyakorlás közben.
Vízálló karszalag felület (oldal az eső ellen, a másik kis mennyiségű verejték. Használhatja úszni sodródó buborék forró tavasszal stb. )
Az áteresztőképesség erős, mosható, kényelmes viselet
Szín: fekete, fehér, rózsaszín, sötétkék, világoskék, piros
Ez az univerzális mobiltelefon karszalag tökéletesen illeszkedik egy iPhone 7 Plus mobil mobileszköz kisebb, mint ez.
Telepítés: Egyszerűen csúsztassa a telefont a készülék belsejébe és kint a hátulról a készülékkel a tiszta képernyő felé nézve. A tiszta képernyőt használhatja a mobileszköz manipulálásához, amíg az a karszalag belsejében található.
Csomag tartalma: 1x Mobiltelefon karszalag
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P084675

30 egyéb termék a kategóriából: