MT7681 soros WIFI modul MTK + antenna

Új termék

1 MT7681 contains a high speed CPU processor, can be used by the customer,no external SCM to realize the data transmission. Program space and dozens of KFALSH, a dozen K RAM idle, outer 5 IO port and serial port can be arbitrarily call.
or, can be used by the customer,no external SCM to realize the data transmission. Program space and dozens of KFALSH, a dozen K RAM idle, outer 5 IO port and serial port can be arbitrarily call.
or, can be used by the customer,no external SCM to realize the data transmission. Program space and dozens of KFALSH, a dozen K RAM idle, outer 5 IO port and serial port can be arbitrarily call.
2 internal MT7681 code, simply call the TCP UDP function, can complete the data transmission link and receive function, these are relatively mature.
3 the source code of the module is the whole process of demo with MT7681internal CPU and mobile phone terminal interaction interaction data. Is the MT7681 internal MCUcall TCP IP to complete data
4 because of the internal MCU to directly call TCP IP function of the realization ofthe network data transmission, this is somewhat unsuitable for less familiar with the TCP IP's brother, a lot of people need is: I passed the serial module, an external microcontroller, and then use the AT command to listen on a port ordirectly connected to the external IP,and AT command allows external MCU andthe communication module, which is to realize the data communication. At present we have no time to be part of the AT instruction to improve TCP/IP.
5 we support the latest AT transmission code will be released within a week, the customer can use serial port upgrade new software!
Mt7681 chip introduction:
Application of Yu Zhihui family equipment, is currently the smallest IEEE 802.11nSoC, can be an easy way to design the network embedded equipment service, allfunctions areintegrated in the 40pin, the 5x5mm QFN package.
Provide GPIO / PWM intelligent control, and provides UART / SPI interface formobile communication.
Integrated power management unit, power amplifier, low noise amplifier, RF switch module, reduce the volume and RF design capacity requirements.
For the simple type of small household electrical appliances, such as intelligentsocket, lighting

Bővebb leírás

20 / 1 / Gyorsan Fogyó termék

735 Ft‎

-65%

2 099 Ft‎

Egyéb infó

Az MT7681 egy nagysebességű processzor processzort tartalmaz, amelyet az ügyfél használhat, és nincs külső SCM az adatátvitel megvalósításához. A programterület és a tucatnyi KFALSH, egy tucat K RAM alapjárat, a külső 5 IO port és a soros port tetszés szerint hívható.
vagy az ügyfél használhatja, nincs külső SCM az adatátvitel megvalósításához. A programterület és a tucatnyi KFALSH, egy tucat K RAM alapjárat, a külső 5 IO port és a soros port tetszés szerint hívható.
vagy az ügyfél használhatja, nincs külső SCM az adatátvitel megvalósításához. A programhely és a tucatnyi KFALSH, egy tucat K RAM alapjárat, a külső 5 IO port és a soros port tetszés szerint hívható.
2 belső MT7681 kód, egyszerűen hívja a TCP UDP funkciót, képes befejezni az adatátviteli kapcsolatot és a vételi funkciót , ezek viszonylag érettek.
3 A modul forráskódja az MT7681 belső CPU és a mobiltelefon-terminál interakciós adatainak teljes demo folyamata. Az MT7681 belső MCUcall TCP IP teljesíti az adatokat
4, mert a belső MCU közvetlenül hívja a hálózati adatátvitel megvalósításának TCP IP funkcióját, ez némileg alkalmatlan a kevésbé ismerősnek a TCP IP testvérével, sok Az embereknek szükségük van: átmentem a soros modulot, egy külső mikrokontrollert, majd az AT parancs segítségével hallgattam egy olyan portot, amely közvetlenül kapcsolódik a külső IP-hez, és az AT parancs lehetővé teszi a külső MCU-t és a kommunikációs modult, ami az adatkommunikáció megvalósítását jelenti. Jelenleg nincs időnk, hogy részt vehessünk az AT utasításnak, hogy javítsuk a TCP / IP-t.
5 támogatjuk a legfrissebb AT átviteli kódot, amely egy héten belül megjelenik, az ügyfél használhatja a soros port frissítését új szoftverekkel!
Mt7681 chip bevezetés:
A Yu Zhihui családcsalád alkalmazása, jelenleg a legkisebb IEEE 802.11nSoC, egyszerűen kialakíthatja a hálózati beágyazott szolgáltatásokat, az összes funkció a 40-ös, 5x5 mm-es QFN csomagba integrálható. br /> GPIO / PWM intelligens vezérlést biztosít és UART / SPI interfészes formobil kommunikációt biztosít.
Integrált energiagazdálkodási egység, erősítő, alacsony zajszintű erősítő, RF kapcsoló modul, csökkenti a hangerőt és az RF tervezési kapacitás követelményeit. /> Az egyszerű típusú kis háztartási készülékek, mint például intelligens socket, világítás

30 egyéb termék a kategóriából: