FIZETÉS/SZÁLLÍTÁS/GARANCIA

JÓTÁLLÁS

3 hónapos jótállást vállalunk!

Az ennél hosszabb jótállási időt az adott terméknél külön jelöljük. Jótállásunk csak a szakszerűen használt, külsőleg sértetlen, és a Redbay LTD. számlájával igazolt termékekre érvényes. A jótállási idő kezdete a termék átvételének dátuma. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályok szerinti szavatossági időt vállalunk.

Hibás teljesítés esetén, a vonatkozó jogszabályok szerinti határidőn belül a megrendelő elsősorban a termék kijavítását, kicserélését, másodsorban a termék árának leszállítását kérheti, illetve elállási jogát gyakorolhatja, ha a termék kijavítására vagy kicserélésére nincs lehetőség.

US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.

Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy „We dont offer color/pattern/size choice” (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írd bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák a terméket. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Ahol a „We dont offer color/pattern/size choice” kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a terméket.

MINŐSÉG

A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhatnak azonban problémák, ezért – hogy nyugodtan és kockázatmentesen rendelhess - minden nálunk vásárolt termék meghibásodása esetén az áru a megadott garanciális (3 hónap) időn belül kicserélésre vagy költségmentesen megjavításra kerül.

Bárminemű problémát (garanciális, szavatossági kérdések - termékcsere, javítás, jóváírás stb.) vevőszolgálatunknál tudod intézni (e-mail: vevoszolgalat@aliexpressz.hu )

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Megrendelésed követően rendszerünk automatikus emailt küld neked a megrendelés részleteiről és a befizetés folyamatáról.

Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kapsz e-mailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: (e-mail: vevoszolgalat@aliexpressz.hu ) és ne felejtsd ki a megrendelés számát. Ha ez után sem érkezik válasz, kérjük próbáld meg egy másik e-mail címről.

Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!

Átutalásnál az automatikus emailban küldött referencia számot feltétlenül add meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelésed ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Téged sem tudunk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!

Fizetés/szállítás:

- 2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:

- Ajánlott posta esetén az első termékre a szállítási díj 829 Ft , minden további termék díja 99 Ft/db.

- Sima Levélként 2000 Ft alatt: az első termékre a szállítási díj 99 Ft, minden további termék díja 99 Ft/db.

- A "Mikroelektronika, egyéb elektronika" termékkategóriánál 3500 Ft felett az ajánlott szállítási díj 1209 Ft, minden további termék díja 99 Ft/db. 3500 Ft alatt 99 Ft, minden további termék díja 99 Ft/db.

Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától (és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz) 20%-os adminisztrációs költséget kell fizetniük a rendelés összértékéből, fedezve az okozott veszteségeket. A termék átvétele a Te felelősséged!

A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!

A vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék!

Ez esetben kérjük jelezd felénk, hogy megoldást találhassunk a problémára!

A termék akkor tekinthető elveszettnek, ha 35 munkanapon belül nem érkezik meg.

Kérjük a hétvégét ne számold bele.

A 35 munkanapot mindenképp ki kell várni!

A szállítási idő nem a megrendelés napjától értendő, hanem a szállítás napjától!

Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.

Postázás: A termék Kínában van raktáron, 9-35 munkanap alatt szállítjuk!

Szállítóink a megrendelt termékeket gondosan becsomagolva postázzák.

Az internetes megrendelésekkel kapcsolatban, állapotukról a vevoszolgalat@aliexpressz.hu lehet érdeklődni.

Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.

Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérjük fordulj hozzánk bátran, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradj!

Kérjük vedd figyelembe, hogy több leadott megrendelés esetén, csak az egy napon beérkezett rendeléseket tudjuk egy csomagban kezelni.

Nagy kereslet esetén egyes termékeknél készlethiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani vagy végleg kiárusítottuk. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk.

Kérjük a termék kívánt méretét (ahol ez választható a leírás szerint), mintáját, színét megrendelés során a "Szállítási módok" (2-es pont) alatt levő "megjegyzés" részbe írd bele. Amennyiben nem érkezik megjegyzés a színről, méretről, mintáról, azt véletlenszerűen fogjuk küldeni. Ezzel kapcsolatban reklamációt utólag nem fogadunk el.


Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadataid rendelés esetén címlistánkon elhelyezzük és ezt követően nyilvántartjuk. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Neved és címed nyilvántartásához való hozzájárulását, azok cégünk által történő felhasználhatóságát mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg írásban nem kéred azok törlését.

Az aliexpressz.hu weboldalunkon található esetleges hibákért, tévedésekért - hibás rendelési szám, kép, leírás vagy ármegjelölés - felelősséget nem vállalunk.

Kellemes Vásárlást Kívánunk!