Alacsonyabb ár! Rozsdamentes acél letörhető pengésvágó kés Nagyobb

Rozsdamentes acél letörhető pengésvágó kés

P019278

Új termék

210 Ft‎

-7%

226 Ft‎

Egyéb infó

Features:Brand New & High quality.
Material: Stainess Steel
Replaceable standard blade
Extra sharp.
Size:13cm.

Package Included:1 X Cutter Knife

NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.
P019278

Vásárlással kapcsolatos fontos információk:

Köszöntjük oldalunkon!

Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.

Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.

US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.

Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy „We dont offer color/pattern/size choice” (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Ahol a „We dont offer color/pattern/size choice” kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.

Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.

Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.

Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.

Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!


Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.

Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.

A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!

Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!

Postázás: A vételár beérkezése után pár munkanapon belül postázzuk a terméket Kína/Hong Kong/USA-ból.

Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.

Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára),  Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!

Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!


Fizetés/szállítás:

-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:

-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.

- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.

Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.

Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.

Kellemes Vásárlást Kívánunk!

30 egyéb termék a kategóriából: